My Only One Brother :)

Assalamualaikum semua :)

Harini , kita sedang mengemas blog , membuang segala sawang yang ada . Haha , siapa yang rindu kita . Angkat tangan please . K , kita belanja satu gambar kita yeahh .


Kay ! Gambar ni masa nak photoshoot utk abang kita konvo . 

*Perhh , abang kita dah konvo . Cepatlah dia bagi kita anak sedara . Tak sabar wooohhh*
Before this , dia study kat UiTM Sabah course Sains Gunaan (Biologi) . Haha and now dia dah habis . Kitorang memang beza umur gegila kay sebab dia ni lapan tahun lagi tua dari kita . Now dia dah 22 y/o .

Meh kita taaruf dengan dia


Nama : Muhammad Aqil Fitri bin Rosli
Umur : 22 y/o
Tarikh lahir : 1st April 1992 (April fool :P)
Status : Taken (kbye :p)

Now let's talk about aqil . Okay , dia satu satunya abang kite . so , disebabkan kitorang dua adik beradik je , tiada panggilan along , angah , achik dan yang sewaktu dengannya eh . Haha . Dia protective , multitasking and teratur la sikit . Tegas dan pelawak . Tapi yang tak leh tahan , semua orang suka gila kat dia even aunties , cousins , uncles and also opah ! Sedih orang disini . Tapi yang overnya dia ni gedik ! Kalau kata kita ni dah gedik . Dia tu lagiii lah gedik ! (haha. sorry abang) . BUT , dia baik lahh . Dia terror IT tapi tak pernah nak ajar kite . Kebetulan , kita masuk sama sekolah dengan dia which is SBPI Gopeng . Hahah . But abang , I'll prove that I will be better ,  I mean seriously better than  you . In Syaa Allah ! 

K , ni lahh gambar2 nya . Daripada konvo ke photoshoot . Haha , lokasi studio dia studio private keluarga Hjh. Dzalmi . Maaf dirahsiakan , tapi area Kota Kemuning ehh . Cari sendiri !

Kalau korang cari dia , dialah yang dok baring kat jalan tu . Ni semua kawan dia kat UiTM Sabah . 

p/s : Nak tau bakal kakak ipar kite , tu haa ... yang pakai tudung gold !












 K ! That's all from me today .. Ehh , Ehh jap . lagi satu gambar kitaa !

Bye . Assalamualaikum :)

RasyiNajihah :)

Comments

Popular Posts