Sunday, 20 September 2015

Misi 1.0 In Syaa Allah

In The Name of Allah ..

Proudly present to you , 

This extraordinary WAVE :) 





ehh , it doesn't mean that ombak . It means We Are VOVALIT E-Legend . While , VOVALIT E-Legend means Very Outstanding Versatile And Leading In Together Eleventh Legendary Batch . *hambik kauu .. nak semput aku sebut .

Alhamdulillah . ni lah batch kesebelas SBP Integrasi Gopeng . Alhamdullillah , berkat kami duduk kat situ kot , IGOP dapat SBT . haha . 

Ni muslimin2 nyaa ...



Ni pulak muslimah2 nya . haha


Banyak kenangan dengan batch ni . Seriously , banyak gila dugaan yang kitorang tempuh . Semua sama2 . And , ukhuwah tu , tak kiralah lelaki ke perempuan ke , mmg sangatlah rapat dan semakin kuat . In Syaa Allahh .

Nah .. ni gambar kami :)


Ni masa muqabbalah . haha . memang cheerful gila :)













Ni masa perkhemahan masa form 2 . enjoy gila . Anyway , group kita best . Jangan tanya sebab apa :)







Okayy , ni pulak masa jamuan batch . Anyway , batch kitorang TIMSS Warrior . So , kira banyak duit jugakla sampai boleh buat jamuan . Haha . Alhamdulillah . :)

Lepas tu , kitorang ada 3 kelas .. Kindi , Farabi ngan Biruni . Kita 1,2 Kindi .. 3 Farabi . Haha , Alhamdulillah tak banyak tukar classmate , tak lah janggal sangat . 







Diorang ni kiraa .. yang rapat ngan kita lahh ..yang lain tu rapat jugak , tapi diorang ni ada yang dah 3 tahun classmate ngan kita . haha . banyak gila kenangan ngan diorang . cuti2 ni , tetiba rindu laks kat diorang :)


yang ni , kelas 2 Farabi .. posing sakan ehh , tak ajak pon . kelas diorang ni lah yang paling banyak lawatannya . jeles lak kita .


Anywayy , siapa cakap kalau semangat batch tak boleh semangat rumah . Ni in syaa Allah pemimpin2 rumah zamrud ni . Confirm , lencana warna hijau lah nampaknya :)

At last, saja nak cerita yang kami ni 2nd victim of PT3 .. Masih lagi tikus makmal . 85 baru A , taktau nak cakap apa . haha . then , sekolah target 1.0 maksudnya semua straight A . 




penat jugak la buat mcm2 program kat sini . haha . Kita yang pakai baju biru tu . Okay malu . Bak kata orang , nak result gempak , semangat ke'batch'an tu kena kuat . Kita tolong orang , Allah tolong kita . So , All the best WAVE , kita kasi itu 1.0 . WAVE boleh ! Aamin :)

Ni beloved ones :)


Sayang korang sampai Syurga . Muahhhh 


Yours truly , honestly and cutely , 

                                                                                                           RasyiNajihah2708   


Doakan saya dan warga WAVE 11 A Pititiga . Aameen :)