Bila Menjadi Basketballer

Sebab dah habis exam ..
Sebab bosan ....
Sebab tak de keje ...
Sebab dah lama tak main ..
Sebab semua warga WAVE dah berlemak ..

So , Karnival Sukan T3 pun diadakanlahh ..

Bagi seorang yang tak berdarah atlet ni . *Ceh , tipu jaa . Ayah : Footballer , Mak : Netballer & Budak Hoki . Tak tau kenapa kita tak mewarisi pulak kehebatan ayah ngan mak . HAHA .* kita rasa agak MALAS nak turun tapi kugagahkan jua kaki ini melangkahh .

Main punya main .. Ni lah keputusannya :)

1) Mutiara
2) Nilam
3) Delima
4) Zamrud .

HAHA . Congrats ZAMRUD . Worth tak penat2 turun ? *Ceh, main-II je la .



Dari kiri : Farah , Tikah , Elle , Syue , Qaqa , Mina , Yaya & Kira





Cehh ... lawa pulak IGOP pagi-II ni 


Che A ft. Syaf . Masing-II harapan rumah . Tengok badan ahhh :)


Ehh .. sempat pulak snap gambar ni . 


Izzati ft. Yaya Tores =='


abaikan muka sembap tu . HAHA . Stay up  Baca novel . SORRY 


3 dara ni la basketballers sebenar benarnya . Kitorang ni celup-II je .












Lepas main , photo session start without our realization as always !

Alhamdulillah dapat medal . Tapi bila tunjuk kat mak , mak tak percaya . Sakit pulak hati kita ni wakk . Tapi kan , yang SWEET nya , lelaki pun result sama macam kitorang SEJIBIK guys . SEJIBIK ! 

Ok lah . BYE !


Yours fit, 


RasyiNajihah2708


Comments

Popular Posts