Saturday, 21 November 2015

Bila Menjadi Basketballer

Sebab dah habis exam ..
Sebab bosan ....
Sebab tak de keje ...
Sebab dah lama tak main ..
Sebab semua warga WAVE dah berlemak ..

So , Karnival Sukan T3 pun diadakanlahh ..

Bagi seorang yang tak berdarah atlet ni . *Ceh , tipu jaa . Ayah : Footballer , Mak : Netballer & Budak Hoki . Tak tau kenapa kita tak mewarisi pulak kehebatan ayah ngan mak . HAHA .* kita rasa agak MALAS nak turun tapi kugagahkan jua kaki ini melangkahh .

Main punya main .. Ni lah keputusannya :)

1) Mutiara
2) Nilam
3) Delima
4) Zamrud .

HAHA . Congrats ZAMRUD . Worth tak penat2 turun ? *Ceh, main-II je la .



Dari kiri : Farah , Tikah , Elle , Syue , Qaqa , Mina , Yaya & Kira





Cehh ... lawa pulak IGOP pagi-II ni 


Che A ft. Syaf . Masing-II harapan rumah . Tengok badan ahhh :)


Ehh .. sempat pulak snap gambar ni . 


Izzati ft. Yaya Tores =='


abaikan muka sembap tu . HAHA . Stay up  Baca novel . SORRY 


3 dara ni la basketballers sebenar benarnya . Kitorang ni celup-II je .












Lepas main , photo session start without our realization as always !

Alhamdulillah dapat medal . Tapi bila tunjuk kat mak , mak tak percaya . Sakit pulak hati kita ni wakk . Tapi kan , yang SWEET nya , lelaki pun result sama macam kitorang SEJIBIK guys . SEJIBIK ! 

Ok lah . BYE !


Yours fit, 


RasyiNajihah2708


No comments:

Post a Comment