Hilang Dunia Bersama Mereka :)

Lepas pititri haritu , hidup agak BOSAN plus result exam yang MENCAKAR-II hati hambaaa .. *aicehhh , sejak bila ai pandai berpuitis ni* . hehh .. tiba-tiba sel-II otak berhubung nak hangout ngan kawan-II . Memang excited gilaa lah kan , sebab first time hangout dengan WAVIANS kan ? Seriously first time .. Yes , kita mmg BUDAK HOSTEL . Tapi kita tak pernah outing ngan kawan. HAHA . kita memang tak pernah miss outing  Ulang , tak pernah miss outing okayy . Tapi kesemuanyaa ngan mak ayah . MANJA ? ngeee .. mungkin . actually , kita tak suka keluar duit sendiri .. tapi kalau mak yang beli ... urmmm .. KITA HAPPY .. haha . teruk kan ?

So tetiba dengar lahh beberapa budak Zamrud ni nak hangout . Pastu gatal-II kata nak join . Mintak kat mak ngan ayah , alhamdulillah diorang kasi . Yayyy !! haha . Tetapi tiba-II ada ura2 mengatakan budak TENJI pun akan join sama . Alamak . Matilanakkk !!! HAHA . WHATEVER .

Maka , pada hari pertama cuti persekolahan 2015 a.k.a 21.11.2015 , berjumpalah Nana , Hasya , Syaf , Farah , Aisyah dan Rasyidah di bumi Tambun .

Walaupun kita yang paling jauh , haha bolehlah 30 km +/- , tapi kita sampai dulu okayy .. Hasya , Syaf n Farah stay rumah Nana kat SP . Waktu kat entrance tuu , nasib baik Nana agak obvious dengan tudung dia tuu . HAHA .

I thaught Nana pandai ah nak beli tiket . Hailahh , tetiba malu dia menjelma pulak . Nasib baik kita pandai berkomunikasi XD . Thanks to Ayah's Petronas Card dapatlah diskaunn . *Ceh , tu pun nak cerita ke ?*

Maka berseronoklah kami di sana . Terima kasih kepada makcik yang sudi menjaga beg-II kami . HAHA . Muka redha je makcik tu .




Agak ramai jugak orang waktu tu . Cuti kenn ?


Waktu ni sebab spek Aisyah jatuh .. Selfie , spek jatuhh pun tak perasan XD




HAHA . Gedik tak ? Sorry , ni je gambar waktu mandi . Phone suka hati je tinggal dalam beg . Nasib baik orang tak curi . Lagi pun , tak best lah asyik dengan phone je memanjang . 

"Tak jumpa TENJI ke ? " HAHA . Jumpa je . Masa awal-II tu tak jumpa pun . Tapi masa tengah queue nak naik rollercoaster , boleh tahan panjang jugak lah queue tu , tetiba TENJI menjelma . Cehh .. dan dan turn kitorang sampai . Apa lagi ,,, CABUT !! haha . 

Kitorang naik semua benda . Haha . Dari gelongsor belit-II , sampai ke gelongsor laju , dari kolam air sejuk , ke kolam air panas , sungai tu pulak , dari hujung sampai hujung satu lagi . Enjoy gila sampai pelampung pun tertukar kan ? dari fun fair pusing-II , sampai ke Pirate Boat .. *ehh , tu ke nama dia?* haha . GUGUR JANTUNG nak !! HAHA . 

Last-II , dah tak larat mandi ... SELFIE TIME :)


Agak jakun sebab ada nama WAVE kat situ 


Dari kiri : me , Aisyah , Syaf , Farah , Nana n Hasya



ft. Syaf & Farah 


Okayy , muka nana agak GEDIK ! haha . kbyeee XD



Ni pulak dormmate punya cerita . ft. HASYA , budak kampung ai je guys ! 


Tak lama lepas tu , mak nana sampai . so , tinggallah kita ngan Aisyah . HAHA . Apa lagi ? Funfair satu round lahhh !!



Ni masa naik yang Pirate Boat tu .. haha . CUAK bapakk ahhh !



Ni yang pusing-II tu . Agak tak selesa sebab kita pakai skirt . Malu kitaaa :)




Before balik pun sempat selfie kat entrance :








Bye Wavianss , jumpa lagi sayang sayang :*


Yours darkening ,


-RasyiNajihah2708-






Comments

Popular Posts