Saturday, 21 November 2015

It's Vovalit Night :)

Bismillahirrahmanirrahim ,

Hujung-II tahun ni , benda yang paling KLISE ialah JAMUAN . Betul tak ? Kalau ikutkan semua benda pun nak ada jamuan . 

So, tibalah masa untuk Batch Ombak menjamu ahli-II nya . Makanan mmg banyak sampai tak habis . Thanks to our caterer Sir Amirul Adily . 

Tapi for me , jamuan ni sgt penat sebab kita in charge untuk hiasan & backdrop . Penat gilaaa laaa nak penuhi kehendak orang.  But thankfully , we make it . Prep foyer lawa , backdrop lawa .. Cehh , tahniah Wavians.

Gambar adalah sangat limit . MAAF . Kita tak duduk dekat-II dgn budak ada camera. 
HAHA 


ft. Shura . Sayang awak sampai Jannah :)


Dengan Syumie .. tak sangka sama baju lol. tapi kita lawa lagi :P





Ni pulak reunion group 9 harituu , Ececeh .. Syahrul Haiqal tu saja-II je menyibuk . MENYAMPAH!!


Lastly , ft. Hasya a.k.a dormmate tersayang. Love Z4 forever. 

Akhirul kalam , 

Semoga LURUS PITITIGA wahai WAVIANS sekalian . Jumpa 14/12 ni okay .

Yours gorgeous ,

-RasyiNajihah2708-


No comments:

Post a Comment