Blog Archive :)

Okay , Assalamualaikum semua :)

Ni " Index Blog Post kitaa " . Sebenarnya blog ni dah dibuat sejak 2012 lagi . Tapi disebabkan kemalasan , ketandusan masa dan kekurangan pengetahuan . So , Blog ni tak berapa aktif . Then , kita duduk kat asrama . So , agak susah nak update blog . (Sorry yeah T_T) .

Blog ni direka adalah untuk berkongsi pengalaman kita dan untuk kita mengimbau segala kenangan masa lalu . Mana lah tau dah besar , dah tua , amnesia ke , apa ke , at least memori2 yang pernah wujud ni tak akan hilang begitu saja . Selain itu , blog ni dapat meningkatkan ilmu pengetahuan kita sendiri tentang Information Technology  .  Writing skills in English pon boleh dipupuk although guna Manglish kadang2 . haha !

 2012

1. Intro :)
2. Puitis.
3. Hakikat
4. Ibu
5. Happy Birthday My BFF...
6. Good Luck SPM Candidates
7. My UPSR Result

2013

1. Urhh ! My feeling failing me !
2. Aku Makin Hilang Korang Ek ?

2014

1. Penat giloosss !!!
2. Debat Junior 2014
3. Love You Mr. Arrogant ~
4. My Only One Brother !
5. Sekolah Kebangsaan Pendita Zaaba Tercinta :)
6. 2 Kindi Awesome :)
7. Miss You Mr Arrogant ... Siyes Excited :)
8. Yay ... Dah Dapat Pon !!!
9. She's My Besties :)

p/s : kalau korang telusuri satu satu , dari tahun ke tahun .. korang dapat tengok tumbesaran kita (chewahh!) . Actually , kita sedang belajar cakap sepolite mungkin dan matang sikit kot . Tapi , I choose SEMPOI not SKEMA . Maaf semua :)

Yours lovely ,

Assalamualaikum

RasyiNajihah2708

No comments:

Post a Comment